Заступник міністра оборони Грузії вибачився за фото російського прикордонника

Заступник міністра оборони Грузії вибачився за фото російського прикордонника

Укрінформ
Заступник міністра оборони Грузії Давид Суджашвілі, який привітав грузинських прикордонників з професійним святом фотографією російського солдата, вибачився перед громадськістю і визнав помилку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Эхо Кавказа.

«Друзі, не секрет, що я сам не веду офіційну сторінку в Facebook. Однак я несу відповідальність за всі матеріали, які публікуються, та їх зміст. Адміністратор сторінки припустився серйозної помилки, і я щиро прошу вибачення у всієї громадськості. На жаль, вже почалися спекуляції на цю тему. Те, що Росія окупант і ворог, не тема для суперечок і дискусій», - написав Суджашвілі на своїй сторінці в Фейсбуці.

Читайте також: Посередник ЄС повернеться до Грузії для пошуку виходу з політичної кризи

Відзначимо, що на сторінці заступника міністра було розміщено фото, на якому зображений російський прикордонник. Допис був видалений після того, як підписники вказали в коментарях на помилку.

Грузинський портал «Детектор міфів» пише, що ця фотографія вперше була опублікована 28 травня 2019 року на сайті агентства «Спутник-Южная Осетия» під заголовком - «Российские пограничники на страже границ Южной Осетии». Пізніше її також використовували «Спутник-Абхазия» і ТАСС.

Фото: mod.gov.ge

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-