Байден заявив, що колись поговорить із Путіним – ЗМІ

Байден заявив, що колись поговорить із Путіним – ЗМІ

Відео
Укрінформ
Американський президент Джо Байден заявив, що «в якийсь момент» поговорить із президентом РФ Володимиром Путіним, який йому це нещодавно запропонував.

Як передає Укрінформ, про це написав на своїй сторінці в Твіттері один із журналістів The Washington Post.

«Президент Байден заявив, що «дуже пишається» держсекретарем Ентоні Блінкеном після вчорашньої американо-китайської зустрічі. Байден висловив впевненість, що «в якийсь момент» поговорить із російським президент Володимиром Путіним», - зазначив журналіст.

Окрім того, під час спілкування з пресою перед польотом до Атланти Байден висловив сподівання, що США «може вакцинувати 2,5 мільйона людей на добу», додав журналіст.

Читайте також: Боррель не здивований, що Байден назвав Путіна «вбивцею»

Як відомо, в нещодавньому своєму інтерв’ю Байден сказав, що РФ втручалася в президентські вибори в США й повинна заплатити за це. А ще, як передавав Укрінформ, 17 березня президент США ствердно відповів на запитання журналіста одного з американських телеканалів, чи вважає він президента РФ Володимира Путіна «вбивцею».

Зі свого боку Путін побажав Байдену здоров’я та згадав дитячу приказку про обзивання. І запропонував американському колезі особисто поспілкуватися в прямому ефірі.

Фото: White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-