Адміністрація Байдена матиме інший підхід до РФ, ніж команда Трампа – Білий дім

Адміністрація Байдена матиме інший підхід до РФ, ніж команда Трампа – Білий дім

Укрінформ
Підхід нинішньої адміністрації США до двосторонніх відносин з Росією буде іншим, ніж за часів президентства Дональда Трампа, і російська сторона вже скоро відчує нову ціну за свою зловмисну діяльність.

Про це заявила в середу під час щоденного брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Джен Псакі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Наша адміністрація застосовуватиме інший підхід щодо наших відносин з Росією, ніж попередня адміністрація. Очевидно, президент висловив це в інтерв’ю, що вийшло напередодні ввечері»,- зазначила представниця Білого дому, коментуючи повідомлення про виклик російського посла у США до Москви.

Читайте також: Російського посла у США викликали до Москви після заяви Байдена

Вона підкреслила, що американська сторона буде «прямолінійною» з РФ у питаннях, які викликають занепокоєння.

Псакі також нагадала, що розвідувальна спільнота США продовжує проводити повний перегляд зловмисної діяльності Росії, яке включає і втручання в американські вибори, і хакерські напади, і отруєння Навального.

«Звісно, як сказав президент минулого вечора, росіяни відповідатимуть за те, що зробили», - підкреслила речниця Білого дому, додавши, що це станеться вже скоро.

Читайте також: Байден заявляє, що Путін «заплатить ціну» за втручання у вибори США

При цьому, за її словами, існують сфери, у яких, США і РФ могли б взаємодіяти. У якості прикладу вона навела співпрацю за угодою СНО-ІІІ, підписаною минулого місяця, та зусилля щодо обмеження розповсюдження ядерної зброї.

«Однак наші відносини виглядатимуть по-іншому», - зауважила вона.

Читайте також: Рубль обвалився після того, як Байден назвав Путіна вбивцею

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден в інтерв’ю, що вийшло напередодні ввечері, назвав російського президента Володимира Путіна «вбивцею» та пообіцяв, що РФ «заплатить» за свої дії. Після цього Москва викликала для консультацій свого посла у Вашингтоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-