«Доброзичливий концтабір»: Навальний написав пост із покровської колонії

«Доброзичливий концтабір»: Навальний написав пост із покровської колонії

Фото
Укрінформ
Російський опозиціонер Олексій Навальний підтвердив, що перебуває у виправній колонії №2 в Покрові Владимирської області.

Як передає Укрінформ, його повідомлення опубліковано в Інстаграмі.

«Всім привіт з «Сектору посиленого контролю А»... Ніякого насильства і навіть натяку на нього я поки не бачив, хоча з напружених поз засуджених, які стоять струнко і бояться зайвий раз повернути голову, я легко вірю численним історіям про те, що тут, у ВК-2 «Покров», зовсім недавно людей до напівсмерті забивали дерев'яними молотками», - повідомляє Навальний.

Читайте також: Суд підтвердив, що Навальний має перебувати у покровській колонії

Він розповів, що йому поголили голову, в акаунті опублікована його стара фотографія з коротким волоссям. За словами Навального, «зараз методи змінилися», з ним розмовляють «ввічливо і в якомусь сенсі привітно». Навальний називає свій новий «дім» - «наш доброзичливий концтабір».

«Режим, статут, розпорядок дня. Буквальне виконання нескінченних правил. Мат і жаргонні слова заборонені. І ця заборона суворо дотримується. Уявляєте в'язницю, де не лаються? Страшне діло. Відеокамери скрізь, за всіма спостерігають і при найменших порушеннях складають рапорт. Але якщо ставитися до всього з гумором, то жити можна. Тож, в цілому у мене все добре», - резюмує російський опозиціонер.

Нагадаємо, 3 березня стало відомо, що Навального перевели з «Матросской тишины» в СІЗО-3 в Кольчугіно Владимирської області. Джерела російських ЗМІ повідомляли, що він відбуватиме термін у ВК-2 в Покрові і до 13 березня вже був переведений туди, але офіційно це не було підтверджено. У Кремлі 15 березня заявили, що не знають, де знаходиться Навальний, і Адміністрації президента РФ «не надають таку інформацію».

Читайте також: У Росії дали перший реальний строк після акцій на підтримку Навального

Як повідомлялося, 17 січня Олексія Навального затримали в московському аеропорту, як тільки він повернувся з Німеччини, де проходив лікування після отруєння речовиною з групи «Новічок». Після цього суд на вимогу ФСВП замінив його умовний термін у справі «Ів Роше» на реальний.

ЄСПЛ вимагає звільнити Навального у зв'язку з загрозою його життю і здоров'ю.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-