У Москві затримали учасників форуму муніципальних депутатів - близько 150 осіб

У Москві затримали учасників форуму муніципальних депутатів - близько 150 осіб

Фото, відео
Укрінформ
У Москві поліція затримала учасників форуму незалежних муніципальних депутатів. Серед інших затримані відомі політики Ілля Яшин, Євген Ройзман, Юлія Галяміна, Володимир Кара-Мурза-молодший, Андрій Пивоваров та інші.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода.

Співробітники поліції прийшли на форум, який проходив у московському готелі "Ізмайлово", приблизно через 40 хвилин після його початку. Поліція повідомила, що всі учасники форуму - це близько 150 осіб із різних регіонів Росії - будуть затримані за підозрою в участі у заході, що проводиться небажаною організацією.

За повідомленнями очевидців, були затримані майже всі учасники форуму. Затриманих посадили в автозаки. Їх везуть в різні ВВС Москви.

Затримано журналіста Тимура Олевського, який вів захід як модератор, а також ще кілька журналістів, які висвітлювали форум.

Форум проводився під егідою "Об'єднаних демократів" - це проект, пов'язаний з рухом "Відкрита Росія", заснованим Михайлом Ходорковським. Цей рух, однак, юридично не пов'язаний з лондонськими організаціями, включеними до списку "небажаних" у Росії.

Читайте також: Отруйники Навального з ФСБ стежили також і за Кара-Мурзою

"Об'єднані демократи" - платформа для депутатів усіх рівнів. Ми створюємо всеросійське співтовариство депутатів для обміну досвідом і навичками" - йдеться на сайті проекту.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-