На США насувається новий зимовий циклон з рекордними снігопадами

На США насувається новий зимовий циклон з рекордними снігопадами

Укрінформ
Центральні американські штати очікують рекордні снігопади, морозну погоду та інші сурові умови через циклон, який охопить регіон уже нинішніми вихідними.

Про це йдеться в повідомленні телеканалу CNN у п’ятницю із посиланням на дані метеорологів, передає Укрінформ.

«Сурова погода, історичні снігопади та повені прогнозуються впродовж ближчих днів в районах центральної частини США – від Скелястих гір до долини річки Міссісіпі», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Негода у Штатах: кількість загиблих зросла до 58

При цьому, жителям країни рекомендується утриматися від подорожей ближчими днями. Зокрема, попереджається про можливе зупинення руху на щонайменше трьох федеральних транспортних артеріях, а також дорогах місцевого значення.

«Очікується виникнення від дуже складних до неможливих умов для подорожей по всьому південно-східному штату Вайомінг та в штаті Небраска. Очікуються також тривала відсутність світла на вулицях, низька видимість та можливі відключення електроенергії»,- заявив у цьому зв’язку офіс Національної метеорологічної служби США в штаті Вайомінг.

Читайте також: Київ засипає снігом

Крім того, зазначається, що циклон, який пересувається з повільною швидкістю, може спричинити найбільший снігопад за останні десятиліття для східних Скелястих гір та західних рівнин протягом вихідних.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці лютого США охопив зимовий циклон, який приніс рекордно низькі показники температур в центральній й південній частині США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-