У Пакистані заборонили TikTok

У Пакистані заборонили TikTok

Укрінформ
Влада Пакистану вирішила знову заблокувати популярну соціальну мережу TikTok в країні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Доступ до мережі перестане бути відкритим після рішення суду - заявили в регуляторному органі телекомунікацій Пакистану.

"Суд попросив заблокувати доступ до TikTok", - сказав агентству Reuters речник Пакистанського телекомунікаційного управління (PTA) Хуррам Мехран, додавши, що влада виконає рішення суду.

Вищий суд у північно-західному пакистанському місті Пешавар заявив, що вирішив заборонити мережу після того, як приватна особа заявила, що у соціальній мережі поширюється непристойний контент.

Представник TikTok у Пакистані заявив, що мережа вживає суворих запобіжних заходів, щоб тримати неприйнятний контент поза платформою.

Читайте також: Байден призупинив примусовий продаж TikTok у Штатах

Влада Пакистану вперше заборонила TikTok у жовтні, але відновила його роботу за 10 днів після того, як компанія пообіцяла заблокувати всі акаунти, причетні до поширення "непристойності та аморальності".

TikTok, який належить китайській компанії ByteDance, за надзвичайно короткий проміжок часу став надзвичайно популярним, заохочуючи користувачів розміщувати у мережі власні короткі відеозаписи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-