Принц Вільям відкидає звинувачення у расизмі королівської родини

Принц Вільям відкидає звинувачення у расизмі королівської родини

Укрінформ
Принц Вільям, герцог Кембридзький, відкинув звинувачення у расизмі, які були озвучені в інтерв'ю Меган Маркл та принца Гаррі на адресу королівської родини.

Про це він заявив Sky News, передає Укрінформ.

«Ми взагалі не є расистською родиною», - сказав принц Вільям.

Герцог Кембридзький також додав, що ще не розмовляв зі своїм братом після інтерв'ю Гаррі та Меган Маркл з Опрою Вінфрі, однак планує зробити це.

Раніше повідомлялося, що королева Великої Британії Єлизавета II найближчим часом обговорить з герцогом Сассекським його інтерв'ю Вінфрі.

Як повідомляв Укрінформ, під час інтерв'ю Вінфрі подружжя Гаррі та Меган розповіло про расизм, психічний стан, думки про самогубство, ставлення ЗМІ та про інших членів королівської родини.

Читайте також: Меган Маркл виграла суд проти ЗМІ через публікацію її листа батькові

Маркл, яка стала першою особою змішаної раси у сучасній королівській родині Британії, заявила, що найгірше їй було, коли неназваний член королівської сім'ї запитав у принца Гаррі, "наскільки темношкірим" може народитися їхній син Арчі.

Пізніше принц Гаррі пояснив Опрі Вінфрі, що це запитання пролунало не від королеви Єлизавети ІІ чи її чоловіка, принца Единбурзького.

Читайте також: У Букінгемському палаці прокоментували інтерв’ю принца Гаррі та Меган Маркл

Також герцог Сассекський заявив, що расизм у бульварній пресі, що проник у частину британського суспільства, зіграв «значну» роль у тому, чому принц Гаррі та його дружина залишили Велику Британію.

Інтерв'ю спричинило широкий резонанс серед громадськості. Його подивилася п'ята частина населення Великої Британії.

Читайте також: Меган Маркл заявила, що королівська сім’я її оббріхувала і змушувала мовчати

Британський принц Гаррі й американська акторка Меган Маркл одружилися навесні 2018 року. У січні 2020-го подружжя оголосило про рішення відмовитися від королівських повноважень. Їх позбавили титулів Його та Її Королівська Високість, принц утратив почесні військові звання.

Зараз подружжя мешкає у США, виховує сина Арчі та чекає народження другої дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-