Держдеп підтвердив можливість нових санкцій США проти Nord Stream 2

Держдеп підтвердив можливість нових санкцій США проти Nord Stream 2

Укрінформ
Державний секретар США Ентоні Блінкен запевнив членів американського Конгресу, що адміністрація Джо Байдена продовжує розглядати можливість застосування нових санкцій проти російського газопроводу Nord Stream 2.

З відповідною заявою він виступив у середу, під час слухань в комітеті у закордонних справах Палати представників США, передає власний кореспондент Укрінформу.

«США чітко заявляють, що ми виступаємо проти його завершення (проєкту газопроводу Nord Stream 2 - ред.), і ми продовжуємо вивчати інші можливості для санкцій»,- зауважив глава Держдепаратменту США.

Читайте також: У Держдепі заявляють, що Штати продовжать протидію Nord Stream 2

Він ще раз підкреслив, що офіційний Вашингтон вважає цей проєкт «поганою ідеєю» і нинішня адміністрація дала чітко зрозуміти, що виступає проти його добудови.

Читайте також: США мають зробити все, щоб Nord Stream 2 не був завершений – Гербст

Як повідомляв Укрінформ, напередодні група конгресменів США звернулася до глави Держдепартаменту з офіційним листом, у якому критикувала нинішню адміністрацію в недостатньому реагуванні на спроби РФ завершити будівництво Nord Stream 2 попри прийняті в США закони, які передбачають санкції за це.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-