У Вірменії протестувальники оточили будівлю парламенту

У Вірменії протестувальники оточили будівлю парламенту

Відео
Укрінформ
У Єревані не припиняються масові протести за відставку голови уряду країни Нікола Пашиняна. Демонстранти оточили будівлю Національних зборів Вірменії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Новости-Армения.

Єдиний кандидат у прем'єри від опозиційного "Руху за порятунок Батьківщини" Вазген Манукян закликав протестувальників оточити будівлю Національних зборів.

"Від них вимагається лише зібратися та вимагати відставки (прем'єр-міністра - ред.) Пашиняна. Значить, вони не повинні потрапити до будівлі. Ми поставимо там намети, закриємо вхід, щоб жоден депутат не міг пройти до будівлі ", - заявив він.

Манукян повідомив, що "парламент працюватиме тільки тоді, коли прийде ухвалити гідне рішення для нашого народу та держави".

Після заклику Манукяна протестувальники оточили будівлю парламенту, навколо зосереджені значні сили поліції. Почалися зіткнення між поліцейськими та протестувальниками.

Читайте також: Криза у Вірменії: Пашинян пропонує розпустити парламент

Як повідомлялося, 25 лютого Генштаб ЗС Вірменії зажадав відставки уряду та прем'єр-міністра Нікола Пашиняна, звинувативши його у невмінні ухвалювати адекватні рішення в кризовій та критичній для вірменського народу ситуації. У той же день Пашинян під час прямого ефіру заявив, що ухвалив рішення звільнити з посади очільника Генштабу Оніка Гаспаряна.

Читайте також: Криза у Вірменії: Пашинян зробив свою справу, Пашинян може йти

У суботу стало відомо, що президент Вірменії Армен Саркісян не підписав проєкт указу прем'єр-міністра про відставку Гаспаряна. Він повернув його в апарат прем'єра із запереченнями.

Фото з сайту newsarmenia.am

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-