Букінгемський палац скликав термінову нараду через інтерв’ю принца Гаррі та Меган

Букінгемський палац скликав термінову нараду через інтерв’ю принца Гаррі та Меган

Укрінформ
У Букінгемському палаці скликали термінову нараду через нещодавнє інтерв’ю принца Гаррі та його дружини Меган Маркл з Опрою Вінфрі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

Кореспондент видання Даніела Рельф, яка висвітлює події про королівську родину, зазначає, що "у Букінгемському палаці не хотіли б відчувати, що від них вимагають швидкої відповіді" на закиди від принца Гаррі та Меган на адресу членів королівської родини.

Під час інтерв'ю подружжя Гаррі та Меган розповіло про расизм, психічний стан, думки про самогубство, ставлення ЗМІ та про інших членів королівської родини.

Це інтерв'ю, що вийшло в неділю у США, його подивилися понад 11 мільйонів британців та понад 17 мільйонів американців.

Маркл, яка стала першою особою змішаної раси у сучасній королівській родині Британії, заявила, що найгірше їй було, коли неназваний член королівської сім'ї запитав у принца Гаррі, "наскільки темношкірим" може народитися їхній син Арчі.

Пізніше принц Гаррі пояснив Опрі Вінфрі, що це запитання пролунало не від королеви Єлизавети ІІ чи її чоловіка, принца Единбурзького.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відмовився коментувати інтерв'ю, однак заявив, що "завжди надзвичайно захоплювався королевою та об'єднавчою роллю, яку вона відіграє".

А на запитання про те, чи вірить він у расистські настрої в королівській родині, він відповів, що "коли йдеться про справи королівської родини, прем'єру варто не казати нічого".

Читайте також: Меган Маркл заявила, що королівська сім’я її оббріхувала і змушувала мовчати

Як повідомляв Укрінформ, герцог Сасакський заявив в інтерв'ю Опрі Вінфрі, що расизм у бульварній пресі, що проник в іншу частину британського суспільства, зіграв «значну» роль у тому, чому принц Гаррі та його дружина залишили Велику Британію.

Читайте також: Меган Маркл виграла суд проти ЗМІ через публікацію її листа батькові

Британський принц Гаррі й американська актриса Меган Маркл одружилися навесні 2018 року. У січні 2020 року подружжя оголосило про рішення відмовитися від королівських повноважень. Їх позбавили титулів Його та Її Королівська Високість, їм довелося відмовитися від бренду SussexRoyal, принц втратив почесні військові звання.

Зараз подружжя живе в США, виховують сина Арчі й чекають народження другої дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-