Меган Маркл заявила, що королівська сім’я її оббріхувала і змушувала мовчати

Меган Маркл заявила, що королівська сім’я її оббріхувала і змушувала мовчати

Укрінформ
Дружина британського принца Гаррі і герцогиня Сассекська Меган заявила, що королівська сім'я змушувала її утримуватися від публічних виступів.

Про це вона розповіла в інтерв’ю телеведучій Опрі Вінфрі, повідомляє Укрінформ із посиланням на CBS.

На запитання, чи мовчання герцогині пояснювалося її власним бажанням чи це був тиск родичів чоловіка, дружина принца Гаррі відповіла: «Останнє».

Читайте також: Кузена королеви Єлизавети ІІ засудили за сексуальні домагання

Вона пояснила, що погодилася на це, думаючи, що натомість буде захищена, але це виявилося не так. Герцогиня також звинуватила Букінгемський палац у поширенні брехні про неї.

«Я не знаю, як вони (королівська родина - ред.) могли очікувати, що ми все ще будемо просто мовчати, якщо палац відіграє активну роль в поширенні брехні про нас», — підкреслила Меган Маркл.

Раніше раніше в британських газетах з’явилися повідомлення про те, що до розриву герцога і герцогині Сассекських з королівською родиною у Меган Маркл виникали численні конфлікти з підлеглими. Її колишні помічники звинуватили її в знущаннях і необгрунтованих претензіях. У Букінгемському палаці пообіцяли провести розслідування у зв’язку зі звинуваченнями, а представники герцога і герцогині рішуче їх відкинули.

Читайте також: Принц Гаррі та Меган Маркл відмовилися повернутися до королівських обов’язків

Британський принц Гаррі й американська акторка Меган Маркл одружилися навесні 2018 року. У січні 2020 подружжя оголосило про рішення відмовитися від королівських повноважень. Їх позбавили титулів Його і Її Королівська Високість, їм довелося відмовитися від бренду SussexRoyal, принц втратив почесні військові звання.

Зараз подружжя мешкає в США, виховує сина Арчі та очікує народження другої дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-