У Франції вважають передчасним запровадження «паспортів вакцинації»

У Франції вважають передчасним запровадження «паспортів вакцинації»

Укрінформ
В уряді Франції вважають передчасним запровадження «паспорта вакцинації» проти COVID-19 для подорожей Євросоюзом.

Про це в ефірі RTL France заявив державний секретар з європейських справ Міністерства Європи і закордонних справ Франції Клеман Бон, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Це передчасно, і це може бути «паспорт здоров'я», пов'язаний не лише з вакциною», - відповів французький дипломат, відповідаючи на запитання про доцільність уведення «паспорту вакцинації» для відвідування громадських місць та подорожей Євросоюзом.

Читайте також: Уряд Британії не має наміру вводити COVID-паспорти

Уряд Франції планує вакцинувати проти COVID-19 близько 30 млн громадян вже до початку літа.

Як повідомляв Укрінформ, нині в Євросоюзі тривають дискусії про запровадження єдиного паспорта, або сертифікату вакцинації. Першою це питання на рівні глав держав та урядів країн-членів порушила Греція.

Читайте також: ВООЗ не рекомендує Євросоюзу паспорти вакцинації

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що вільні подорожі для українців до ЄС стануть можливими лише за наявності вакцинації від COVID-19.

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн оголосила, що Єврокомісія має намір вже протягом березня представити пропозиції щодо створення «цифрових зелених паспортів», які міститимуть інформацію щодо вакцинації, результатів тестування або набутого імунітету проти COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-