Держдеп не виключає додаткових санкцій проти Росії

Держдеп не виключає додаткових санкцій проти Росії

Укрінформ
Уряд США залишає за собою право визначати необхідність введення санкцій проти додаткових фізичних та юридичних осіб в Росії як за порушення прав людини, так і в ширшому контексті зловмисної поведінки РФ.

Про це заявив у вівторок під час брифінгу у Вашингтоні речник Державного департаменту США Нед Прайс, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Якщо ми визначимо, що нашим інтересам відповідатиме запровадження санкцій проти інших цілей за порушення прав людини – чи то по справі Навального, чи у ширшому контексті поведінки РФ – ми маємо відповідати цьому пороговому рівню»,- зазначив представник зовнішньополітичного відомства США.

Читайте також: Україна вітає рішення США ввести санкції проти низки російських посадовців - МЗС

Це він сказав у відповідь на запитання, чи планує Вашингтон вводити санкції проти фігурантів зі списку, наданого США Фондом боротьби з корупцією Олексія Навального. «І якщо ми дійдемо до цього, і це буде в наших інтересах, я сподіваюся, ви почуєте більше про потенційні кроки у відповідь», - підкреслив представник Держдепартаменту США.

Читайте також: У МЗС Росії визнали, що не можуть симетрично відповісти на нові санкції

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок США та ЄС запровадили санкції проти фізичних та юридичних осіб в Росії, причетних до переслідування Навального, а також за порушення РФ конвенції, що забороняє хімічну зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-