У США розпочалися поставки вакцини Johnson & Johnson

У США розпочалися поставки вакцини Johnson & Johnson

Укрінформ
Компанія Johnson & Johnson розпочала поставки COVID-вакцини власного виробництва по всій території Сполучених Штатів, суттєво розширивши зусилля уряду щодо вакцинації населення країни.

Про це йдеться у повідомленні CNN, передає Укрінформ.

«Близько 3,9 мільйона доз вакцини J&J буде розподілено між штатами, племенами, територіями, аптеками та громадськими медичними центрами», - наводить видання заяву представника адміністрації Байдена.

Планується, що всі дози будуть доставлені до місць призначення до вівторка.

Випробування вакцини Johnson & Johnson у США підтвердили 72% ефективності від легкої форми захворювання. Водночас вона на 85% ефективна для запобігання важким формам захворювання. Найбільша цінність вакцини в тому, що для захисту необхідне лише одне щеплення.

Читайте також: Штати схвалили COVID-вакцину Johnson & Johnson

Тим часом, дві інші вакцини, що поширюються у США - Pfizer-BioNTech та Moderna - мають рівень ефективності близько 95%, з більшим захистом від важких форм захворювання. Їх необхідно вводити двічі з перервою у 21 день.

Як повідомляв Укрінформ, американський регулятор минулої суботи схвалив вакцину від коронавірусних захворювань Johnson & Johnson для використання в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-