Втручання у вибори: ФБР пропонує $250 тисяч за дані про російського «друга» Манафорта

Втручання у вибори: ФБР пропонує $250 тисяч за дані про російського «друга» Манафорта

Укрінформ
Федеральне бюро розслідувань США пропонує винагороду до 250 тисяч доларів за інформацію, яка призведе до арешту російського розвідника Костянтина Килимника, який є фігурантом справи про втручання РФ у вибори президента США у 2016 році.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє підрозділ ФБР у Вашингтоні у Твіттері.

«ФБР пропонує винагороду до 250 тисяч доларів за інформацію, що призведе до арешту Килимника», - заявили в американському відомстві.

У ФБР також зазначили, що у 2018 році федеральний суд США видав ордер на арешт Килимника після того, як йому висунули звинувачення у перешкоджанні правосуддю і змові з метою перешкоджання йому.

Читайте також: Трамп нагородив конгресмена, який захищав його у «російській справі»

Згідно з тексом підозри, Килимник навмисно намагався схилити підкупом особу, щоб вона не дала свідчення на офіційному судовому процесі.

Як повідомлося, у Сполучених Штатах Костянтин Килимник став підозрюваним у розслідуванні спецпрокурора Роберта Мюллера про втручання Росії у вибори у США в 2016 році, особливо через його зв'язки з Полом Манафортом, американським політичним консультантом, який був главою виборчої кампанії тоді ще кандидата у президенти США Дональда Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-