У Петербурзі арештували нападника на коменданта Генконсульства України

У Петербурзі арештували нападника на коменданта Генконсульства України

Укрінформ
21 лютого Смольнинский райсуд Санкт-Петербурга обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту Назару Смоленському, якого підозрюють у нападі на охоронця українського генерального консульства.

Про це повідомляє в Telegram об'єднана пресслужба судів Петербурга, передає Укрінформ.

"Не пізніше 12.22 19.02.2021, маючи умисел на грубе порушення громадського порядку, перебуваючи у буд.1 літ.В по вул. Бонч-Бруєвича, дочекавшись відкриття вхідних дверей в будівлю генерального консульства України, завдав громадянину П. предметом, схожим на ніж, не менше 2 ударів в пахову область і зовнішню поверхню стегна зліва", - повідомляють в прес-службі суду.

Читайте також: Росіянин напав з ножем і поранив коменданта Генконсульства України у Петербурзі

Смоленському інкримінують хуліганство із застосуванням зброї, пов'язане з опором представникові влади або іншій особі, виконуючому обов'язки з охорони громадського порядку (ч.2 ст.213 КК РФ).

За інформацією суду, Смоленський раніше судимий за розбій, ніде не працює.

Як раніше повідомляло агентство, в п'ятницю, 19 лютого, на військовослужбовця Держприкордонслужби, який виконував завдання з охорони іноземних дипломатичних установ України, напав невідомий чоловік.

Нападник був затриманий. Незабаром на місце прибули слідчі. Попередньо відомо, що він був записаний на прийом до Генконсульства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-