Один зі спікерів Байдена пішов у відставку через образу журналістки

Один зі спікерів Байдена пішов у відставку через образу журналістки

Укрінформ
Заступник прессекретаря президента США Ті Джей Дакло, який погрожував журналістці, подав у відставку.

Про це він повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Я спустошений тим, що збентежив і розчарував моїх колег з Білого дому і президента Байдена», - написав Дакло у своїй заяві.

Прессекретар Білого дому Джен Псакі підтвердила відставку свого заступника. «Ми прийняли відставку Ті Джея Дакло після обговорень з ним сьогодні ввечері. Ця розмова відбулася за підтримки глави адміністрації Білого дому», - цитує її CNN.

Читайте також: Байден висунув Нуланд на посаду заступника секретаря Держдепу

Раніше Дакло усунули з посади за сексистське висловлювання і погрозу репортерові, яка запитала про його стосунки з іншою журналісткою. Як повідомляє Vanity Fair, під час неофіційної розмови він погрожував вбити жінку, а також у вкрай непристойній формі звинуватив у заздрості до успіху своєї колеги у чоловіків.

Видання Guardian зазначає, що після усунення Дакло Білий дім зіткнувся з критикою за недотримання стандартів, встановлених самим Байденом.

Читайте також: Байден призупинив примусовий продаж TikTok у Штатах

Адже під час віртуальної церемонії приведення до присяги співробітників у день інавгурації Байден сказав: «Якщо ви колись працюватимете зі мною, і я почую, що ви ставитеся до іншого колеги з неповагою, говорите з кимось зверхньо, ​​я вас відразу ж звільню».

Фото: Twitter/@TDucklo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-