У Росії рекордна кількість затриманих на протестах, з них - понад 80 журналістів

У Росії рекордна кількість затриманих на протестах, з них - понад 80 журналістів

Відео
Укрінформ
За підрахунками Профспілки журналістів та працівників ЗМІ, у РФ під час акцій на підтримку Олексія Навального сьогодні було затримано 82 журналісти, загалом правозахисники повідомляють вже про 5045 арештів.

Як передає Укрінформ, про це інформує у Телеграмі Open Media.

За підрахунками Профспілки журналістів та працівників ЗМІ, по всій Росії під час протестних акцій 31 січня затримані вже 82 журналісти, повідомила «Open Media» член бюро профспілки Софія Русова.

«Когось з них уже відпустили, але точних даних поки немає», - уточнює Русова. У Москві, за даними профспілки, було затримано 21 представника ЗМІ, у Петербурзі - 10.

Читайте також: Електрошокер, кийки і табельна зброя: жорстокість ОМОНу на протестах в РФ

Як повідомляє ОВД-Інфо, на акціях на підтримку Навального в Росії на даний час, 22:00 (за київським часом - ред.) затримані 5 045 осіб.

Як повідомлялося, через заплановані акції протесту в Москві закрили на вхід та вихід сім центральних станцій метрополітену. Також змінили маршрути наземного транспорту.

17 січня Олексія Навального було затримано в зоні паспортного контролю аеропорту "Шереметьєво". Він повертався до РФ з Німеччини, де проходив лікування після отруєння речовиною групи "Новічок" наприкінці серпня минулого року.

Фото: РБК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-