Ердоган зробив щеплення вакциною Sinovac

Ердоган зробив щеплення вакциною Sinovac

Фото
Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган зробив сьогодні перше щеплення від коронавірусу препаратом Sinovac китайського виробництва, який було закуплено та перевірено перед дозволом на масове використання.

Про це повідомляє власкор Укрінформу з посиланням на офіційну сторінку Президента Туреччини у Tвіттері.

«На сьогодні в рамках нашої успішної програми вакцинації 254 тисячі медичних працівників отримали свої перші дози вакцин. Приєднавшись до них, отримав щеплення», - написав Ердоган.

Він наголосив, що прагненням є зробити щеплення всім громадянам за дуже короткий час.

Спостерігати за тим, як Ердоган отримав перше щеплення, можна було в прямому ефірі, який вели з міської лікарні Анкари.

Після щеплення президент закликав громадян брати участь у вакцинації, а політичних лідерів заохочувати до цього та повідомив, що планується закупити ще близько 25-30 млн доз вакцини від COVID-19.

Читайте також: У Туреччині більш як 100 тисяч осіб уже вакцинували Sinovac

Як повідомлялося, у Туреччині закінчили випробування китайської вакцини та було дано офіційний дозвіл на її використання. Вчора стартувала вакцинація населення проти коронавірусу препаратом Sinovac китайського виробництва. Першими дозу вакцини отримали міністр охорони здоров’я та членами наукової ради.

Весь процес передбачає чотири етапи, на першому вакцинуватимуть медичних працівників, людей віком від 65 років та дорослих, що мешкають у притулках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-