Адміністрація Трампа почувається зрадженою та відвертається від нього — ЗМІ

Адміністрація Трампа почувається зрадженою та відвертається від нього — ЗМІ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп втратив підтримку багатьох колишніх прибічників у адміністрації після заворушень у Конгресі, які він допоміг спровокувати.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише Reuters після спілкування із чинними й колишніми американськими держслужбовцями. 

“Багато співробітників Білого дому розчаровані та збентежені розвитком подій й прагнуть перегорнути цю сторінку. Вони стверджують, що стикаються із критикою від колег та непокояться стосовно шкоди власній репутації та перспективи майбутнього працевлаштування”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Шварценеггер назвав Трампа найгіршим президентом в історії

Зазначається, що деякі чиновники, які мали намір подати у відставку, вирішили все ж залишитися, аби допомогти належній передачі влади й завадити втіленню непродуманих рішень президента та його ближнього оточення.

“Він втратив нас. Він втратив свою власну адміністрацію. Багато з нас почуваються зрадженими. Стосовно обрання певного політичного напряму або впровадження будь-яких термінових змін, думаю, ми всі противимося цьому”, - розповів високопоставлений чиновник урядового агентства.

Загалом багато американських держслужбовців лічать дні до завершення президентства Трампа. “Я чую лише про повний занепад. Однак, президент не відступає. Вони подвоять свої зусилля”, - висловився один з колишніх співробітників Білого дому.

Читайте також: Пенс розглядає можливість перейняти на себе президентські повноваження в США - CNN

Наразі більшість американських чиновників вже не цікавить, чи намагатиметься Трамп в останні дві перебування на посаді якимсь чином наголосити на своїх попередніх звершеннях. “Нікого це взагалі не обходить. Усі відчувають поразку й, чесно кажучи, прагнуть лише, аби наступні два тижні минули”, - розповів співрозмовник агентства у Білому домі.

Reuters нагадує, що цього тижня Дональд Трамп має намір відвідати Техас й стіну на кордоні із Мексикою, аби нагадати про свою сувору міграційну політику.

Інавгурація наступного президента США має відбутися 20 січня. Трамп заявив, що не братиме у ній участі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-