У Нідерландах 13 осіб затримали за азартні ігри під час карантину

У Нідерландах 13 осіб затримали за азартні ігри під час карантину

Укрінформ
У нідерландській Гаазі 13 людей затримали в центрі міста за азартні ігри в ресторані, який через коронавірус мав бути закритим.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на NOS.

“Тринадцять чоловіків були затримані в центрі Гааги під час органызованого незаконного вечора азартних ігор в ресторані”, - йдеться у повідомленні.

Поліція отримала інформацію, що в ресторані було організовано вечір незаконних азартних ігор. Порушники грали у покер на гроші. Зазначається, що деякі затримані підозрюються не лише в організації незаконних азартних ігор у коронавірусний період, а й у відмиванні грошей та шахрайстві. Одного з чоловіків також підозрюють у замаху на вбивство.

Читайте також: У Нідерландах у новорічну ніч 17 людей опинилося в лікарні через феєрверки

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах 15 грудня запровадили жорсткі обмеження через збільшення кількості хворих на коронавірус. Діятимуть ці посилені карантинні заходи до 19 січня. У країні знову закрили музеї, театри, парки розваг, зоопарки, казино, сауни, спортивні зали, усі магазини, окрім продуктових супермаркетів та пекарень, не працюють перукарні, масажні та манікюрні салони. Ресторани й кафе також не функціонують.

Влада Нідерландів закликає громадян переходити на дистанційну роботу, не подорожувати без вагомої причини, а також не приймати вдома більше двох гостей. Дорослим дозволено займатися спортом на вулиці, але відстань має бути не менше 1,5 метра.

Фото: NOS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-