Трамп вкотре заявив, що не визнає поразку на виборах в США

Трамп вкотре заявив, що не визнає поразку на виборах в США

Відео
Укрінформ
Президент США Дональд Трамп збирається продовжувати оскаржувати результати президентських виборів попри те, що сьогодні відбудеться голосування колегій виборників.

Про це інформує Укрінформ із посиланням на Fox News.

"Ні, це ще не кінець. І ми продовжимо рухатися вперед. У нас є безліч місцевих судових справ", – заявив він.

Читайте також: Протести на підтримку Трампа в Вашингтоні завершилися пораненнями й арештами

Юридичні заперечення результатів президентських виборів адвокати Трампа мають намір просувати далі, навіть попри те, що колегії виборників голосуватимуть вже сьогодні.

Трамп продовжує стверджувати, що багато голосів "віддавали від імені померлих", що були "вкиди" та що вибори сфальсифіковані, хоча жодної із цих заяв наразі його команда у судах довести не змогла.

Читайте також: У Трампа не відмовляться від спроб оскаржити результати виборів

Як повідомляв Укрінформ, Верховний суд США вирішив відхилити позов штату Техас та інших штатів, очолюваних республіканцями, про скасування результатів виборів у Мічигані, Вісконсині, Пенсільванії та Джорджії.

Вибори президента США відбулися 3 листопада цього року. Найбільшу кількість голосів вибірників набрав демократ Джо Байден. Чинний глава Білого дому Дональд Трамп продовжує заперечувати свою поразку і поширює безпідставні обвинувачення, що демократи «вкрали» його перемогу.

Фото: Білий дім

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-