Кількість хворих на COVID у США за тиждень виросла на мільйон

Кількість хворих на COVID у США за тиждень виросла на мільйон

Укрінформ
Медики в Сполучених Штатах станом на п’ятницю зафіксували понад 13 мільйонів людей, хворих на COVID-19 з початку пандемії.

Ще наприкінці минулого тижня ця кількість сягала 12 мільйонів, передає власний кореспондент Укрінформу.

Так, за даними Університету медицини імені Джона Гопкінса, в ніч проти суботи в країні зафіксовано 13,079 млн осіб, у яких був виявлений коронавірус, який спричиняє захворювання на COVID-19.

Сполучені Штати впродовж останнього тижня переживають пік захворювання. Зокрема, минулої п’ятниці в країні був зафіксований абсолютний рекорд за весь час пандемії – понад 196 тисяч нових випадків за добу.

Тим не менше, останні дані вселяють надію. Так, минулої доби показник щоденної захворюваності різко скоротився зі 181,4 тисяч зареєстрованих випадків напередодні до 110,6 тис. у п’ятницю.

Читайте також: Скільки людей у світі треба вакцинувати для перемоги над COVID-19 - прогноз ВООЗ

Як повідомляв Укрінформ, США перебувають на першій сходинці за кількістю виявлених хворих на COVID-19. У першу п’ятірку також входять Індія (9,3 млн інфікованих), Бразилія (6,2 млн), Франція (2,24 млн), Росія (2,196 млн). Україна перебуває на 17-му місці серед інших країн з понад (712,2 тис. людей).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-