Теракт у Ніцці: затримали чотирьох підозрюваних

Теракт у Ніцці: затримали чотирьох підозрюваних

Укрінформ
У Франції поблизу Парижа правоохоронці затримали чотирьох осіб, яких підозрюють у причетності до нападу ісламського терориста на відвідувачів католицької церкви у Ніцці.

Про це повідомляє BFM TV, передає Укрінформ.

Затримання пройшли зранку вівторка, 3 листопада. Нині у рамках розслідування різанини у Ніцці 27 жовтня, у результаті чого троє людей було убито та декілька отримали поранення, під вартою перебувають п'ятеро підозрюваних чоловіків, включаючи самого нападника.

Читайте також: Європа має зберігати відкритість після атаки в Ніцці - Штайнмаєр

Як повідомлялося, зранку 29 жовтня у базиліці в Ніцці чоловік зарізав трьох людей та ще кількох поранив. Одній жінці вбивця відтяв голову. Нападника затримано.

Національна антитерористична прокуратура класифікувала злочин як вбивство та посягання на вбивство, пов’язані з діяльністю терористичної організації. За словами міського голови Ніцци Крістіана Естрозі, поранений нападник, коли йому надавали медичну допомогу, повторював: «Аллах Акбар».

У Франції у жовтні було скоєно три акти ісламського тероризму. Обставини і мотиви четвертого нападу – на православного священника 31 жовтня у Ліоні – розслідуються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-