У Відні задіяли армійський спецназ проти терористів

У Відні задіяли армійський спецназ проти терористів

Укрінформ
Австрійська влада задіяла спецпризначенців федеральної армії проти терористів, які здійснили напад у понеділок ввечері у Відні.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомили у федеральній канцелярії Австрії.

"Зараз важливо задіяти усі наявні сили для забезпечення стійкості виконавчої влади. Тому федеральний уряд негайно задіяв необхідні сили австрійських збройних сил", - заявили у канцелярії.

Частина армійських спецпризначенців з Jagdkommando візьме на себе охорону важливих об’єктів у столиці, інших буде залучено до операції з протидії нападниками, які здійснили стрілянину у центрі і поки переховуються десь у місті.

Раніше федеральний міністр внутрішніх справ Австрії Карл Негаммер заявив, що терористичний напад у Відні все ще триває, поліція розшукує озброєних нападників.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок ввечері у центрі Відня в районі Внутрішнє місто (Inner City) відбулася стрілянина. Також ЗМІ повідомляли про вибух, який стався нібито в результаті підриву "поясу смертника", хоча ця інформація наразі не підтверджена офіційно.

Читайте також: Посольство України з’ясовує, чи постраждали українці у теракті у Відні

Відповідно до поліції, всього було 6 різних місць, де відбувалася стрільба.

За офіційними даними, внаслідок стрілянина загинув один перехожий, також є поранені, включаючи 1 поліцейського. Кількість поранених не повідомляється, але, за даними ЗМІ, мова може йти про 15 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-