Twitter розблокував обліковий запис Дональда Трампа

Twitter розблокував обліковий запис Дональда Трампа

Укрінформ
Мережа Twitter розблокувала обліковий запис передвиборчої кампанії президента США Дональда Трампа після того, як тимчасово обмежила його функціонування, заявивши, що розміщене там відео з сином кандидата у президенти від Демократичної партії Джо Байдена порушує правила компанії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

У відео, опублікованому на сторінці @TeamTrump, йдеться про статтю видання New York Post, де містяться ймовірні подробиці ділових відносин Гантера Байдена з українською енергетичною компанією, а також сказано, що колишній віцепрезидент Джо Байден зустрічався з радником компанії.

На сторінці Трампа це відео оприлюднили з коментарем: "це повторне розміщення відео, яке Twitter не хоче, вам показувати".

"Джо Байден - брехун, який роками обдирає нашу країну", - говориться у відео.

Раніше компанія Twitter заявляла, що відео порушує правила щодо розміщення приватної інформації, додавши, що обліковому запису Трампа, можливо, доведеться видалити цю публікацію, щоб продовжувати своє функціонування.

Читайте також: У Трампа наполягають на другому турі дебатів

Як повідомлялося, Дональд Трамп розмістив на офіційній сторінці у Твіттері змонтоване відео, де його суперник-демократ Джо Байден начебто відтворює зі сцени пісню з нецензурними висловлюваннями у бік поліції.

Як відомо, у США триває президентська кампанія, безпосередні голосування заплановані на 3 листопада цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-