Трамп запропонував пакет допомоги економіці США на суму $1,8 трильйона – ЗМІ

Трамп запропонував пакет допомоги економіці США на суму $1,8 трильйона – ЗМІ

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп, який напередодні заперечив пропозицію демократів про виділення економічної допомоги на суму $2,2 трлн та запропонував зменшити її до $1,6 трлн, у п'ятницю вирішив підняти ставки.

Як повідомляє The Hill із посиланням на обізнані джерела, тепер президент пропонує демократам зійтися на сумі $1,8 трлн, передає Укрінформ.

"Рухаючись назустріч вимогам демократів, президент Трамп та його помічники запропонували спікеру Ненсі Пелосі пакет допомоги в період коронавірусу на суму $1,8 трильйона", - зауважує видання.

Читайте також: Трамп хоче брати участь у виборчих мітингах, однак досі може бути носієм COVID-19 - ЗМІ

Таким чином, президент пішов на певні поступки, підвищивши запропонований раніше ліміт на $200 млрд. Однак наразі немає жодних ознак, що лідерка демократів у Конгресі США спікервумен Ненсі Пелосі відмовиться від уже прийнятого проєкту закону на суму $2,2 трильйона.

"Переговори про допомогу в (період пандемії – ред.) COVID-19 просуваються далі. Граємо по-крупному!"- написав Трамп у п'ятницю на власній сторінці у Твітері.

Читайте також: У США щодня реєструють 45 тисяч нових випадків коронавірусу

Як повідомляв Укрінформ, останніми тижнями демократи вели переговори з представниками адміністрації Трампа щодо затвердження законопроєкту з допомогою для громадян США і бізнесу в період пандемії. На початку місяця переговори зайшли в глухий кут, однак контрольована демократами нижня палата Конгресу США ухвалила законопроєкт, що передбачає виділення пакету допомоги на суму 2,2 трильйона доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-