Малайзія в ООН попередила про загрозу тероризму на тлі пандемії

Малайзія в ООН попередила про загрозу тероризму на тлі пандемії

Укрінформ
Терористичні групи по всьому світу можуть пожвавитися на тлі глобального занепокоєння протистоянням пандемії COVID-19. 

Таку думку під час виступу в ООН висловив прем’єр-міністр Малайзії Мухіддін Яссін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“На додачу до соціально-економічного впливу, який на всіх нас справив COVID-19, нам слід також пам’ятати, що свою потворну голову у цей час невизначеності може підняти тероризм. Нам ніколи не слід нехтувати тим, що терористичні групи можуть наростити свої зусилля, аби скористатися нинішніми непевними часами для просування власних інтересів”, - сказав Яссін.

На його переконання, для протистояння тероризму й радикалізації у період пандемії дуже важливими є “прозора комунікація, гарні зв’язки й краща розвідувальна співпраця на національному й міжнародному рівнях. “Це - психологічна війна, яку ведуть проти вразливих, й для досягнення успіху ми повинні завоювати “серця та уми”. Слід надати пріоритет ефективним комунікаційним стратегіям по всіх доступних каналах, аби протистояти дезінформації без порушення національних законів”, - зазначив прем’єр-міністр.

Читайте також: Світ повинен пристосуватися до життя в умовах пандемії COVID-19 - МЗС Сінгапуру

Раніше під час виступу в ООН прем’єр-міністр Малайзії Мухіддін Яссін заявив, що Рада Безпеки ООН нагально потребує глибинного реформування, розширення кількісного складу та зміни правил застосування вето.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-