У Мінську “люди в чорному” знімають біло-червоно-білі прапори з будинків - ЗМІ

У Мінську “люди в чорному” знімають біло-червоно-білі прапори з будинків - ЗМІ

Відео
Укрінформ
У Мінську невідомі люди активно знімають біло-червоно-білі прапори з будинків. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє TUT.BY.

"З будівлі у кварталі «Мінськ Світ» зняли величезний біло-червоно-білий прапор. Це зробили невідомі люди в чорному. Схожі історії сьогодні відбуваються і з іншими будинками", - наголошується в повідомленні.

Біло-червоно-біле полотнище завдовжки в 13 поверхів висіло на будинку під назвою «Діадема», який знаходиться у кварталі «Мінськ Світ». Щоб потрапити в під'їзд будинку, невідомі люди в чорному дзвонили у квартири і просили відчинити двері. Після цього вийшли на загальний балкон і зняли прапор, повідомив читач, який надіслав відео.

Сьогодні знімали прапор і на одній з новобудов у тому самому кварталі. Невелике відео про це можна подивитися тут.

Схожі новини надійшли і з Грушівки. «Невідомі люди спортивної статури» забрали біло-червоно-білий прапор з фасаду будинку по проспекту Дзержинського, 11. Мешканці мікрорайону з'ясовують ситуацію в Московському РУВС.

Читайте також: Слідком Білорусі 3,5 години допитував члена Координаційної ради Латушка

Як повідомлялося, в Білорусі тривають масові протести проти фальсифікації результатів президентських виборів 9 серпня. За офіційними даними, Олександр Лукашенко, який керує країною з 1994 року, набрав 80,1% голосів виборців, опозиційний кандидат Світлана Тихановська - 10,1%.

Читайте також: У КС Білорусі назвали Координаційну раду опозиції неконституційною

Силовики жорстоко розганяли протестувальників, застосовуючи гумові кулі, світлошумові гранати і водомети. З початку протестів було затримано більш як 6,7 тисячі осіб. До лікарні потрапили щонайменше 250 осіб. Білоруські правозахисники повідомили про щонайменше п'ятьох загиблих під час протестів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-