В Одесі блокували контрабанду екстазі у посилках із косметикою

В Одесі блокували контрабанду екстазі у посилках із косметикою

Фото
Укрінформ
В Одесі Служба безпеки України блокувала контрабанду психотропів із Євросоюзу.

Організатора наркотрафіку затримано з партією екстазі на 1,3 мільйона гривень за тіньовими розцінками, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу СБУ.

За даними досудового слідства, наркотики зловмисник замовляв за кордоном на спеціалізованому сайті. В Україну «товар» потрапляв через сервіси міжнародного поштового зв’язку під виглядом косметичної продукції. Клієнтів одесит підшукував через Інтернет.

Зазначається, що затримали зловмисника поряд із поштовим відділенням після отримання чергового відправлення із 0,5 кілограма МДМА (напівсинтетична психоактивна сполука амфетамінового ряду, що належить до групи фенілетиламінів, широко відома під сленговим ім'ям «екстазі»).

Читайте також: У Києві затримали організатора контрабанди важких наркотиків із Європи

«Під час обшуків за місцем проживання одесита та в його автомобілі виявлено розфасовані психотропні речовини і обладнання для пакування. Також правоохоронці знайшли у зловмисника листування із замовниками про наркоторгівлю», - уточнюється у повідомленні.

Наразі затриманому повідомлено про підозру за ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії. Встановлюються інші особи, причетні до функціонування наркотрафіку.

Читайте також: На Одещині у ящиках з бананами знайшли партію кокаїну на 200 мільйонів

Викриття злочинної діяльності проводилось спільно з Київською митницею Держмитслужби України під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області.

Фото: ssu.gov.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-