Лондон та Вашингтон обговорять угоду про вільну торгівлю

Лондон та Вашингтон обговорять угоду про вільну торгівлю

Укрінформ
Міністр зовнішньої торгівлі Великої Британії Ліз Трас планує зустрітися з торгівельним представником США Робертом Лайтгайзером, з метою обговорити питання угоди про вільну торгівлю між державами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Super155.

Ліз Трас наступного тижня зустрінеться з найвищими американськими чиновниками у Вашингтон, які стануть першими очними зустрічами з моменту початку торгівельних переговорів між Великою Британією та США.

Зустріч відбувається на другий тиждень третього раунду переговорів, які до цього часу проводились шляхом онлайн-відеоконференцій через пандемію коронавірусу.

Двоє людей, знайомих з ходом перемовин, сказали, що очікується, що Ліз Трас вирушить до Вашингтону цими вихідними, третя особа заявила, що очікується, що міністр матиме зустрічі з Робертом Лайтгайзером у понеділок та вівторок, щоб обговорити досягнутий прогрес.

Читайте також: Британія скасувала послаблення карантину та посилила масковий режим

"Я думаю, що вони розглядають це як можливість підвести підсумки того, де ми є, домовитись про наступні кроки та пріоритети та продовжувати будувати відносини", - сказала людина, знайома з ходом переговорів.

Як повідомлялося, Велика Британія вийшла з ЄС в ніч проти 1 лютого цього року. Відповідно до умов угоди про вихід, британська сторона дотримуватиметься європейського законодавства та міжнародних зобов’язань в рамках ЄС до завершення перехідного періоду, що спливає 31 грудня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-