Уряд Греції розширив перелік місць, де обов'язкове носіння маски

Уряд Греції розширив перелік місць, де обов'язкове носіння маски

Укрінформ
Уряд Греції розширив перелік місць, де носіння маски, з метою стримати поширення епідемії коронавірусу, є обов'язковим.

Про це повідомляє Ekathimerini.

"Греція робить обов'язковим носіння масок у більшому переліку закритих громадських приміщень, щоб стримати поширення нового коронавірусу після невеликого спалаху хвороби у другій половині липня, заявив заступник міністра цивільного захисту Нікос Гардаліас", - йдеться у повідомленні.

10 днів тому грецькі органи охорони здоров’я запровадили обов’язкове носіння масок для відвідувачів супермаркетів. Маски також вимагають носити у громадському транспорті.

Нові заходи набувають чинності з середи, 29 липня, та передбачають носіння масок у закладах роздрібної торгівлі, у приміщеннях державних установ, банках, закладах харчування, пекарнях та ліфтах, релігійних установах.

«Зростання захворюваності в Афінах і Салоніках доводить, що вірус все ще є. Вимоги мають сприяти колективному благу», - сказав Гардаліас.

Читайте також: Ляшко назвав умову, за якої європейські країни відкриють кордони для українців

У Греції з початку пандемії коронавірусу, станом на 27 липня, зафіксовано 4 227 підтверджених випадків захворювання та 202 летальних випадки.

Згідно з даними Worldometer, у світі підтверджено 16 659 409 випадків зараження на коронавірус, зокрема 656 853 летальних випадки, одужали 10 253 211 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-