Десятки мігрантів втекли з карантинного центру на Сицилії

Десятки мігрантів втекли з карантинного центру на Сицилії

Укрінформ
Десятки мігрантів втекли з карантинного центру на Сицилії.

Про це повідомляє The Local.

«Десятки мігрантів втекли з карантинного центру на Сицилії 27 липня. Фактично через день після того, як близько 200 осіб з іншого центру утримання мігрантів», - йдеться у повідомленні.

Ці мігранти втекли з намету, встановленого підрозділом цивільного захисту в Порто-Емпедокле на західному узбережжі Сицилії.

Вони були відправлені туди відбувати 14-денний карантин після прибуття в країну. За повідомленнями ЗМІ, у наметі, розрахованому на 100 осіб, були понад 500 мігрантів.

За повідомленням Міністерства внутрішніх справ, більшість мігрантів знайшли, у жодного з протестованих не виявили коронавірусу.

Читайте також: Берегова охорона Туреччини за місяць урятувала майже тисячу нелегалів

Раніше мер Порто-Емпедокле Іда Карміна, яка заявляла, що присутність мігрантів може підірвати туристичний сектор, засудила нелюдські умови на карантинному об'єкті і закликала уряд і Європейську комісію втрутитися в ситуацію.

Як відомо, сотні людей щодня прибувають у південну Італію, особливо на острови Лампедуза і Сицилія, місцева влада не може впоратися з потоком мігрантів на тлі проблем з коронавірусом.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-