Трамп очікує, що вакцина від COVID-19 скоро буде, але поки готується до гірших часів

Трамп очікує, що вакцина від COVID-19 скоро буде, але поки готується до гірших часів

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп висловив упевненість, що робота над створенням вакцини проти COVID-19 принесе гарні результати уже незабаром, однак попередив, що перед цим доведеться пережити важчі часи.

Про це він заявив у вівторок, під час першого за останні місяці брифінгу в Білому домі, присвяченому боротьбі з коронавірусом, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що ми матимемо дуже хороші результати. Ми вже проводимо тестування. Ніхто не думав, що це можливо (так скоро - ред.)", - заявив Трамп, коментуючи процес створення вакцини від коронавірусної хвороби.

Читайте також: У США підтвердили вже 140 тисяч смертей від COVID-19

У цьому зв'язку він висловив сподівання на дуже скорий результат.

"Гадаю, ви побачите дещо впродовж достатньо короткого періоду – можливо, в дуже короткий проміжок часу, що пов'язане з терапією та вакцинами", - додав американський президент.

Водночас, глава Білого дому зазначив, що країні, яка переживає черговий пік захворюваності, треба готуватися до нелегких часів.

"Напевно, на жаль, буде гірше перед тим, як ситуація полегшиться. Не люблю говорити такі речі, але це так",- зазначив президент.

Читайте також: У світі зафіксували понад 14,8 мільйона випадків коронавірусу

У цьому зв'язку він закликав американців носити маски, дотримуватися правил соціального дистанціонування та мити руки, а молодь – уникати відвідування барів та інших подібних закладів.

Нагадаємо: наразі у США виявлено 3,897 млн хворих на COVID-19 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-