Майже 38 тисяч азербайджанців записалися до армії на тлі конфлікту з Вірменією

Майже 38 тисяч азербайджанців записалися до армії на тлі конфлікту з Вірменією

Укрінформ
На тлі ескалації прикордонного конфлікту з Вірменією до армії Азербайджану записалися майже 38 тисяч добровольців.

Про це інформує Інтерфакс-Азербайджан.

"В Азербайджані майже 38 тис. громадян виявили бажання добровільно служити в армії, звернулися до апарату Держслужби з питань мобілізації та призову на військову службу в електронному порядку, а також до місцевих управлінь, відділів та підрозділів Служби та були зареєстровані за відповідною формою", - відзначили у Держслужбі з питань мобілізації та призову на військову службу.

Зазначається, що серед добровольців є азербайджанські зірки шоу-бізнесу.

Як повідомлялося, 12 липня Міністерство оборони Азербайджану повідомило про спробу підрозділів вірменської армії атакувати позиції азербайджанських сил на Товузькому напрямі державного кордону із залученням артилерії.

Внаслідок боїв, що тривали в ніч проти 13 липня, загинуло четверо азербайджанських військових, ще четверо було поранено.

Читайте також: Єреван назвав тероризмом погрозу Баку вдарити по АЕС

Зі свого боку пресслужба Міноборони Вірменії заявила, що ситуація на кордоні загострилася після спроби прориву з боку Азербайджану. За інформацією вірменських військових, двоє поліцейських та троє військовослужбовців отримали легкі ушкодження.

Як неодноразово наголошувалося, неврегульований нагірнокарабаський конфлікт своїми важкими наслідками становить серйозну загрозу регіональному миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-