Трамп вирішив перейти на

Трамп вирішив перейти на "телефонні мітинги" з виборцями

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп на тлі ситуації з поширенням COVID-19 оголосив про перехід на телеконференції зі своїми прихильниками замість звичних зборів на стадіонах.

Про це Трамп заявив під час "телефоного мітингу" у штаті Вісконсін, повідомляє CNN.

"Виступаючи під час того, що можна охарактеризувати як перший "телемітинг", президент Дональд Трамп визнав перед своїми прихильниками з Вісконсину, що телефонні включення замінять його великі, особисті зустрічі з виборцями", - йдеться у повідомленні.

За словами президента, "мітинги Трампа" дозволять підключати безліч людей до телефонної лінії. Водночас Трамп остаточно не виключає проведення додаткових особистих велелюдних зустрічей.

Читайте також: Трампа номінують перед тисячним натовпом попри пандемію

"Поки це не буде вирішено, нам буде складно проводити ці великі масові мітинги, тож я проводжу телефонні мітинги, і ми будемо називати їх "мітингами Трампа", - сказав Трамп, натякаючи на пандемію COVID-19, що стала на заваді його традиційним зустрічам з виборцями.

Як повідомляв Укрінформ, президентські вибори у США заплановані на 3 листопада. Основними конкурентами наразі вважаються демократ Джо Байден та діючий президент Дональд Трамп.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-