Британія наступного тижня опублікує доповідь щодо втручання РФ у Brexit

Британія наступного тижня опублікує доповідь щодо втручання РФ у Brexit

Укрінформ
Комітет із питань розвідки й безпеки Палати громад Британії (ISC) схвалив публікацію доповіді про втручання Росії у внутрішні справи Британії до 22 липня.

Про це повідомляє BBC.

"ISC одноголосно схвалив публікацію довгоочікуваної доповіді щодо ймовірного російського втручання у вибори у Великій Британії перед літніми канікулами парламенту", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє BBC, у доповіді будуть представлені докази від британської розвідки щодо спроб Росії вплинути на референдум про вихід країни з ЄС у 2016 році (Brexit) та парламентські вибори 2017 року.

Читайте також: Британія заборонила Huawei доступ до своєї мережі 5G

Минулого тижня стало відомо, що прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон може незабаром дозволити публікацію доповіді парламентського комітету про втручання Росії у внутрішні справи Британії.

Як повідомлялося, наприкінці 2019 року стало відомо, що уряд Великої Британії планує опублікувати доповідь парламентського комітету про втручання Росії у внутрішні справи Британії та її вплив на результат референдуму щодо Brexit після позачергових виборів до законодавчого органу 12 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-