Учасників протестів у США закликали пройти додаткове тестування на COVID-19

Учасників протестів у США закликали пройти додаткове тестування на COVID-19

Укрінформ
Директор Центру контролю та профілактики захворювань США Роберт Редфілд закликав учасників масових протестів у країні пройти додаткове тестування на зараження коронавірусом, щоби запобігти новій хвилі захворювань.

Про це він заявив під час слухань у четвер у Комітеті з асигнувань Палати представників США, повідомляє The Hill.

"Ми дійсно хочемо, щоби ці люди серйозно розглянули можливість пройти перевірку й тестування (на захворювання COVID-19) і, вочевидь, можливість залишити ці місця (масового скупчення – ред.), оскільки я вважаю, на жаль, що це має потенціал для поширення хвороби", - зазначив Редфілд.

Він підкреслив, що спосіб мінімізувати наслідки полягає в тому, щоби люди самі усвідомили перевагу тестування для себе і своїх близьких.

Читайте також: У США під час протестів сталося майже 300 нападів на журналістів

Як повідомляв Укрінформ, у США з минулого тижня тривають масштабні акції протестів після загибелі 46-річного афроамериканця в Міннеаполісі після його жорсткого затримання поліцією. Тисячі людей збираються у великих містах у великі натовпи, нехтуючи правилами соціального дистанціонування.

Читайте також: Протести у Нью-Йорку: двоє копів отримали вогнепальні поранення, один - ножові

Це неодноразово викликало занепокоєння з боку медичних установ США, які продовжують боротися з наслідками захворювання на COVID-19 по всій країні.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-