Китай заявляє про 11

Китай заявляє про 11 "завезених" випадків COVID-19

Укрінформ
На материковому Китаї за минулу добу було зареєстровано 11 нових випадків захворювання, викликаного коронавірусною інфекцією.

Про це повідомляє CNN.

«Китай повідомив про 11 нових випадків завезеного (з-за кордону – ред.) коронавірусу, у тому числі 10 у Внутрішній Монголії - автономному регіоні, що межує з Монголією. Ще один випадок зафіксовано у провінції Сичуань», - йдеться у повідомленні.

Крім того, сьогодні було зареєстровано 40 нових безсимптомних випадків. Всього 396 безсимптомних пацієнтів залишаються під медичним спостереженням.

Національна комісія з охорони здоров’я Китаю заявила, що загальна кількість підтверджених випадків у країні зараз становить 82 985, з них – 83 особи проходять лікування від хвороби.

Читайте також: Китай згоден на міжнародне розслідування щодо COVID-19, але без втручання політики

Водночас не зафіксовано жодного летального випадку, пов'язаного з коронавірусом. Однак загальна кількість смертей від COVID-19 у країні становить 4634.

Як повідомляв Укрінформ, 23 квітня на материковій частині Китаю вперше не було зафіксовано жодного нового випадку коронавірусної хвороби та жодного летального випадку за добу.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-