Джонсон: Медики були готові оголосити про мою смерть

Джонсон: Медики були готові оголосити про мою смерть

Укрінформ
Глава британського уряду Борис Джонсон заявив, що під час його перебування в лікарні з коронавірусом був момент, коли лікарі були готові до варіанту оголосити про його смерть.

Про це повідомляє The Sun із посиланням на британського прем’єра.

«Це був важкий момент, я не буду цього заперечувати. У них була стратегія зі сценарієм смерті «за сталінським типом». Я не був у чудовій формі, і я знав, що існують плани на випадок непередбачених обставин. У лікарів були всі можливі заходи, що робити, якщо щось пішло не так. Але поганий момент настав, коли було 50/50, що вони збиралися поставити трубку в моє горло. Зрештою вони дали мені кисневу маску, і я отримував літри і літри кисню», - зазначив Джонсон.

Також Борис Джонсон, який протягом декількох днів перед тим, як потрапити до лікарні, самоізолювався на Даунінг-стріт, сказав, що «важко повірити», що його стан здоров'я так швидко погіршився, і він не міг зрозуміти, чому йому не стає краще, коли він потрапив до лікарні.

Як повідомлялося, в суботу Борис Джонсон та його наречена Керрі Саймондс назвали свого новонародженого сина Вілфредом Лоурі Ніколасом Джонсоном – ім’я Ніколас було обране на честь двох медиків, які врятували життя британському прем’єр-міністру.

Читайте також: Борис Джонсон назвав сина на честь лікарів, які врятували його від COVID-19

Станом на 3 травня у Великій Британії зафіксовано більше 182 тисяч випадків зараження коронавірусом, включаючи більше 28 тисяч смертей.

У світі станом на ранок 3 травня зафіксовано 3 497 006 випадків коронавірусу, 244 874 людини померли, 1 126 277 - одужали.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-