У Нідерландах запровадили послугу “Похорон Drive”

У Нідерландах запровадили послугу “Похорон Drive”

Коронавірус
Укрінформ
Влада Нідерландів у зв’язку з епідемією COVID-19 установила, що на похороні можуть бути присутніми не більше 30 осіб. Тим часом у місті Нью-Веннеп запровадили послугу “Похорон Drive”, яка дозволяє попрощатися з померлим, не виходячи з машини.

Про це у відеосюжеті розповідає NOS.

Для прощальної церемонії відводиться спеціальне приміщення, куди можна заїхати машиною, таким чином не порушуючи обмежувальних заходів, запроваджених через коронавірус.

Загалом у похороні можуть узяти участь близько 20 автівок. Присутні мають налаштувати радіо на певну частоту, що дозволить їм чути церемонію прощання. Також у приміщенні встановлено екрани, які дозволяють бачити весь процес.

Читайте також: У Нідерландах зменшується смертність та кількість нових випадків COVID-19

Як повідомляв Укрінформ, влада Нідерландів оголосила, що з 11 травня у країні знову відкриються дитсадки та початкові школи.

Уже дозволено працювати стоматологам, однак перукарі та масажисти ще  не можуть повернутися до роботи. Також не поки що не можна відвідувати будинки для літніх.

Більшість запроваджених у Нідерландах обмежувальних заходів з метою протидії поширенню коронавірусу продовжили до 20 травня. До 1 вересня у країні скасовано усі масові заходи.

Читайте також: Футбольні матчі в Нідерландах не поновляться до 1 вересня

Влада постійно нагадує про необхідність зберігати соціальну дистанцію в 1,5 метра. За порушення передбачено штраф у розмірі 400 євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-