Коронавірус б'є рекорди за кількістю загиблих в Москві: за добу померли 67 осіб

Коронавірус б'є рекорди за кількістю загиблих в Москві: за добу померли 67 осіб

Укрінформ
У столиці Росії за добу померли 67 заражених коронавірусом, число жертв COVID-19 досягло 546 осіб, всього ж у місті понад 48 тисяч заражених.

Про це повідомило агентство Інтерфакс.

Наголошується, що це найбільша добова кількість померлих у столиці РФ з початку спалаху захворювання. Напередодні в місті померли 44 пацієнти з COVID-19.

Як уточнили в оперативному штабі з контролю та моніторингу ситуації з коронавірусом в Москві, у всіх 67 померлих за останню добу був підтверджений діагноз пневмонія.

Читайте також: У Росії кількість заражених коронавірусом перевищила 93 000

За даними на 28 квітня, в Москві виявили 48 426 випадків зараження, 4 130 пацієнтів, що вилікувались. У московських лікарнях перебувають 17 тисяч пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19.

Мер Москви Сергій Собянін до 11 травня продовжив обмеження, що встановлюють заборону на роботу у більшості організацій, а також будівництв і каршерингу.

Читайте також: Кількість хворих COVID-19 в Росії вже більше, ніж в Китаї

Загальна кількість заражених в РФ перевищило 93,5 тисячі, з них 867 осіб померли. За останню добу в країні виявили 6411 інфікованих.

Раніше російський президент Володимир Путін до 11 травня продовжив "неробочі дні", запроваджені через пандемії коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-