Байден заявив, що взяв би Мішель Обаму віце-президентом

Байден заявив, що взяв би Мішель Обаму віце-президентом

Укрінформ
Головний кандидат на виборах президента США від Демократичної партії Джо Байден заявив, що із задоволенням взяв би партнером для своєї подальшої кампанії в якості кандидата у віцепрезиденти колишню першу леді США Мішель Обаму.

Про це він сказав у інтерв'ю телеканалу KDKA у Піттсбурзі.

"Я би взяв її, не моргнувши й оком", - відповів Байден на запитання, чи розглядає він Мішель Обаму в якості віце-президента у своїй команді, якби вона висловила таке бажання.

Байден назвав колишню першу леді геніальною жінкою, яка насправді знає, що до чого. Водночас, кандидат від демократів висловив сумнів, що Мішель Обама зацікавлена в позиції віце-президента.

Він додав, що досі перебуває в процесі рішення, кого взяти партнером у подальших президентських перегонах. І ще раз підтвердив, що розглядає жінку на цю посаду.

Читайте також: Байден зібрав на президентську кампанію вже втричі більше за Трампа

"Я вважаю своїм обов'язком, щоби це була жінка, оскільки дуже важливо, щоби моя адміністрація виглядала як суспільство, щоби вона була схожа на націю", - зазначив кандидат від Демократичної партії.

Як повідомляв Укрінформ, після внутріпартійної виборчої кампанії в США, Джо Байден має всі шанси отримати номінацію від Демократичної партії, щоби представляти її у подальших президентських виборах у США.

Фото: Official White House Photo by David Lienemann

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-