Нова речниця Трампа відома

Нова речниця Трампа відома "жорсткою обороною" президента - The Hill

Укрінформ
Новою речницею Білого дому призначена Кейлі МакЕнані - прессекретар кампанії з переобрання Дональда Трампа, відома своєю жорсткою "обороною" президента та критикою ліберальних ЗМІ.

Про це 7 квітня повідомило американське видання The Hill.

"Кейлі МакЕнані залишає виборчу кампанію з переобрання президента Трампа та йде на посаду нового прес-секретаря Білого дому", - зазначає видання з посиланням на два джерела в адміністрації.

Формальне оголошення Білого дому очікується пізніше у вівторок.

Таким чином, 31-річна МакЕнані, яка раніше працювала речницею Республіканського національного комітету, а потім прес-секретаркою кампанії Трампа, замінить в Білому домі Стефані Гришем, яка повертається до команди першої леді США.

МакЕнані вже давно достатньо жорстоко виступає на захист президента в телевізійних інтерв'ю, а також в межах передвиборчої кампанії, в тому числі на мітингах та агітаційних заходах, у групі "Жінки за Трампа". Вона також відома своїм жорстким ставленням до ЗМІ, які критикує Трамп.

Крім того, повідомляється, що Аліса Фарах, яку розглядали в якості іншої кандидатури на посаду речниці адміністрації Трампа, стане новим директором Білого дому з питань комунікацій. До цього часу, Фарах працювала прес-секретарем Пентагону, а раніше була речницею віце-президента Пенса.

Читайте також: Трамп заявив, що доповідь викривача про розмову із Зеленським була "фейком"

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок стало відомо про те, що третя за три роки речниця Білого дому - Стефані Грішем йде з посади.

Фото: Scott W. Grau/Icon Sportswire via Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-