У Бельгії кількість інфікованих коронавірусом зросла майже до 14 тисяч

У Бельгії кількість інфікованих коронавірусом зросла майже до 14 тисяч

Укрінформ
За минулу добу в Бельгії зареєстрували 1189 нових випадків захворювання на COVID-19. 

Загальна кількість інфікованих від початку епідемії сягнула в країні 13,964, хоча, за оцінкою вірусологів, цей показник є нижчим за реальні масштаби захворювання через брак матеріалів для тестування, повідомляє із посиланням на Кризовий центр Бельгії бельгійське видання VRT.

«За добу в Бельгії були поставлені ще 1189 діагнозів інфекції COVID-19, кількість хворих зросла до 13964. Померли ще 123 особи, що довело кількість людей, які загинули від вірусу із початку епідемії до 828, понад 93 випадки таких смертей припадають на людей, старших за 65 років» - йдеться у повідомленні.

За даними видання, за останні 24 години до реанімації доправили ще 67 пацієнтів, таким чином загальна кількість людей, які перебувають у відділеннях інтенсивної терапії бельгійських лікарень досягла 1088. До апаратів штучної вентиляції легень підключені 834 пацієнти (збільшення на 48 осіб із вівторка).

Читайте також: У Бельгії від коронавірусу померла 12-річна дитина

Загальний показник заповнюваності койко-місць у відділеннях інтенсивної терапії в лікарнях Бельгії наразі становить 54%.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-