У прем'єра Ізраїлю коронавірус не знайшли

У прем'єра Ізраїлю коронавірус не знайшли

Укрінформ
Прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху перевірили на коронавірус після того, як у його радника Ривки Палух виявили COVID-19.

Лікарі протестували Нетаньяху двічі, коронавірусу нового типу не виявили, повідомив представник прем'єра Офір Гендельман.

"Тести на коронавірус прем'єр-міністра Нетаньяху, його сім'ї та співробітників (канцелярії прем'єра, - ред.) показали негативний результат. Однак, він (прем'єр, - ред.) залишиться на карантині до подальших розпоряджень міністерства охорони здоров'я", - написав Гендельман у своєму твіттері.

Читайте також: У радниці Нетаньягу виявили коронавірус

Про зараження радника Палух ізраїльські ЗМІ повідомили раніше 30 березня. Її тест виявився позитивним після того, як у чоловіка діагностували COVID-19. Зазначалося, що Палух була присутня на одному заході з Нетаньяху минулого тижня, але він проходив згідно з епідеміологічними приписами.

Нетаньяху і ряд його співробітників добровільно прийняли рішення піти на карантин.

Читайте також: Прем'єр Ізраїлю самоізолювалося після захворювання радниці

Нагадаємо: 20 березня через загрозу поширення коронавірусу влада Ізраїлю заборонила громадянам виходити з дому. Через декілька днів, закрили всі синагоги, мечеті та церкви.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-