Коронавірус

Коронавірус "пройшовся" по полицях супермаркетів Відня

Фото, відео
Укрінформ
Мешканці столиці Австрії протягом вихідних активно скуповували в супермаркетах харчові продукти та товари першої потреби.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Австрії.

Журналіст відвідав низку супермаркетів провідних австрійських мереж Spar, Billa, Hofer, Mercur. І скрізь - тією чи іншою мірою - спостерігався дефіцит (а подекуди й відсутність) певних товарів.

Зокрема, через ажіотаж бракувало окремих видів овочів, м’ясних виробів, яєць, молочних продуктів, круп та макаронів, а також туалетного паперу.

Водночас в усіх мережах супермаркетів запевнили, що на складах  продуктів достатньо.

У Відні люди активно закуповують продукти / Фото: Василь Короткий, Укрінформ

Паніки у зв’язку з коронавірусом у Відні немає. Більшість мешканців столиці Австрії дослухаються порад уряду щодо обмеження соціальних контактів: на вулицях значно поменшало перехожих. Однак лише одиниці носять медичні маски.

Читайте також: В Австрії обмежили вихід на вулицю, штраф - понад €2000

Як повідомляв Укрінформ, в Австрії активно поширюється коронавірус COVID-19. За останніми даними, інфіковано 860 осіб, з яких 245 у Тіролі, 122 – у Відні. У столиці від вірусу зафіксовано одну смерть людини похилого віку. Загалом по країні вже одужали шість осіб.

Намагаючись обмежити поширення коронавірусу, уряд Австрії вжив низку суворих заходів. Зокрема, з 16 березня в країні закриваються всі торгівельні точки, за винятком продуктових магазинів, аптек, АЗС, тютюнових крамниць. Також повністю заборонено масові зібрання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-