Персоналу штаб-квартири ООН в Нью-Йорку наказали працювати з дому

Персоналу штаб-квартири ООН в Нью-Йорку наказали працювати з дому

Укрінформ
Усі співробітники офісу ООН у Нью-Йорку з понеділка працюватимуть віддалено, аби сповільнити поширення COVID-19.

Про це йдеться в листі Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреш, розісланому усім нью-йоркським підлеглим, повідомляє Xinhua.

“З 16 березня до 1 квітня увесь персонал мусить працювати віддалено, хіба що його фізична присутність у будівлі необхідна для виконання важливих завдань у Нью-Йорку та по всьому світу”, - заявив Гутерреш.

Читайте також: Генсек ООН закликає всі країни об’єднатися у боротьбі з коронавірусом

За його словами, це рішення дозволить “знизити фізичну присутність у штаб-квартирі ООН, продовжуючи виконувати наші функції”.

“Важливо звести до мінімуму соціальні контакти та дотримуватися чітких інструкцій ВООЗ, аби мінімізувати ризик передачі інфекції”, - наголосив Генсек.

Читайте також: Вже другий канадський міністр пішла на карантин через коронавірус

Відзначивши, що персонал ООН “працює із різних локацій, використовуючи різні технології”, співробітники у штаб-квартирі “й надалі надаватимуть важливу підтримку наших офісам та місіям на місцях, а також міждержавним процесам”.

“Упродовж наступних днів та тижнів ми більше, ніж зазвичай, залежатимемо від взаємного почуття професіоналізму та відповідальності. Я повністю впевнений у відданості співробітників убезпеченню один одного, при цьому виконуючи завдання для людей, яким ми служимо”, - підсумував Гутерреш.

Нагадаємо: 11 березня ВООЗ офіційно оголосила коронавірус COVID-19 глобальної пандемією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-