В ООН зареєстрували перший випадок зараження коронавірусом у дипломата

В ООН зареєстрували перший випадок зараження коронавірусом у дипломата

Укрінформ
Перший випадок зараження коронавірусом нової форми COVID19 дипломата, акредитованого при Організації Об'єднаних Націй, став відомий у четвер.

Позитивний тест на захворювання підтвердився у жінки-дипломата з Філіппін, повідомив у Facebook речник Постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко.

"Філіппінський дипломат отримала сьогодні позитивний тест на коронавірус. Представництво Філіппін закрилося, а його співробітники самоізолювалися на карантин", - зауважив український дипломат.

Читайте також: У президента Філіппін підозрюють коронавірус

Тим часом, з відкритих джерел стало відомо, що хвора представляла Філіппіни в Комітеті з правових питань Генеральної Асамблеї ООН. У вівторок вона звернулася до лікаря із підозрою на ГРИП, однак тести згодом показали позитивну реакцію на коронавірус нової форми. Зараз дипломат госпіталізована й отримує належну медичну допомогу.

Читайте також: У головного тренера лондонського "Арсеналу" діагностували коронавірус

Представники Філіппінської місії пройшли відповідний інструктаж щодо проведення карантину та звернення за медичною допомогою в разі появи відповідних симптомів. Виходять з того, що всі вони могли бути зараженими через контакт з колегою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-